Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zeg je State of Art, dan zeg je Porsche. De grondlegger van het kledingmerk, Albert Westerman, is Porsche-liefhebber in hart en nieren. Ruim 30 Porsches heeft hij in zijn bezit, waaronder 3 zeldzame 550 Spyder’s. Hij kocht in 1976 zijn eerste Porsche en ging er in 1982 mee racen. Toen hij in 1987 het kledingmerk State of Art oprichtte, kwam hij samen met één van zijn mensen al snel tot de conclusie dat mannen en auto’s onlosmakelijk zijn verbonden.

Het was de basis voor een mooie collectie Porsche’s, waaronder een 356 A Speedster 1600cc uit 1956, een 911 Carrera 2.7 RS Touring uit 1972, een 911 3.0 RSR Martini Replica uit 1973 en een 911 E Targa uit 1972. En dat is slechts het puntje van de ijsberg. Een deel van de collectie van Westerman wordt dus op schitterende wijze online getoond. Als liefhebber ben je algauw een half uurtje zoet met rondklikken, lezen en genieten.

Alle Porsches in de collectie van Westerman delen iets belangrijks: ze zijn allemaal direct te starten. Er worden dan ook verschillende exemplaren ingezet voor races en rally’s, bijvoorbeeld de Mille Miglia, waar State of Art eveneens kledingsponsor is. Dit jaar nog reden zanger Koen Wauters en zijn vriendin de rally in een Porsche 550 Spyder van Westerman. Ook tijdens de Carrera Panamericana en Gran Premio Nuvolani komt Westerman in actie.

(Foto: State of Art)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.