Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Porsche motoren zijn over het algemeen ijzersterk, maar de luchtgekoelde zescilinders kunnen ook zo hun problemen hebben. De 964 van Larry Kosilla, bekend van het populaire YouTube-kanaal /DRIVE Clean, heeft bijvoorbeeld last van olielekkages. Reden voor Larry om de hele motor uit elkaar te trekken. Hij klopt aan bij het Amerikaanse bedrijf Speedsport Tuning, gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Duitse auto’s, maar met name in het onderhouden en reviseren van Porsches.

Hardcore

Dit filmpje laat in korte shots zien hoe de mannen van Speedsport Tuning te werk zijn gegaan. De motor wordt losgekoppeld en compleet gedemonteerd. Onderdelen worden schoongemaakt of vervangen. Dan kan de montage beginnen. Als alles in elkaar zit, kan de motor in de auto worden gehangen en wordt de sleutel voor het eerst weer omgedraaid. Motorisch gezien is de auto nu klaar, maar Larry besluit zijn auto ook op het cosmetische gebied te modificeren. Er komt een matzwarte rolkooi achter de nieuwe Sparco kuipstoelen. Rode vierpunts-gordels maken het geheel af en geven het interieur een racy uitstraling. Samen met de brons-kleurige wielen en de zwarte lak geven ze de auto een unieke, stijlvolle look.

Teaser

Dit korte filmpje heeft als doel ons warm te maken voor een langere film die volgens Larry binnenkort moet verschijnen. De vlotte shots, scherpe beelden en het geweldige geluid van de flat-six maken mij in ieder geval zeer benieuwd naar de uiteindelijke film. We houden je op de hoogte!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.