Dutchbugs is Porsche 918 Spyder nu al zat

Krap twee weken na een aflevering je gloednieuwe Porsche 918 Spyder al beu zijn. Het is moeilijk voor te stellen, maar blijkbaar wel mogelijk. @dutchbugs heeft de laatste toevoeging aan het multimiljoen-supercar wagenpark namelijk alweer in de verkoop gegooid.

En dat terwijl de familie begin maart hun langverwachte hybride hypercar in stijl ging ophalen. Dat houdt in dit geval in: compleet met drie Bugatti Veyrons én een friend of the family die gelijktijdig de sleutels van zijn 918 Spyder in ontvangst mocht nemen.

Onheilspellend nieuws

Afgelopen week viel er al een merkwaardige post op het Instagram-account van Dutchbugs te bespeuren, waarin we het kontje van de 918 geparkeerd zagen in Leusden. De bijgaande tekst luidde: “bye bye”. In de profielomschrijving was de 918 ook verdwenen. Reaguurders vroegen zich en masse af wat dat voor onheilspellend nieuws zou kunnen betekenen. Dat nieuws kwam niet veel later via het @dutchbugs918 account. In de laatste upload stond te lezen:

“Today we decided we will sell our Porsche 918 Spyder. This is because we think it’s not a car for us. Nothing beats Bugatti after all.”

Dutchbugs-Porsche-918-Bugatti-Veyron-For-Sale-Instagram-Perridon-2

Investering

Wat in ieder geval zeer aannemelijk is, is dat de rijke Trust-familie er niet armer op zal worden na de verkoop van hun nagenoeg fabrieksnieuwe 918 Spyder. Op dit moment staat er slechts een handvol te koop. En die gaan voor fors meer dan de 780.450 euro ex belastingen dat het ding in Nederland minimaal kost. Denk eerder aan zes nullen. Een goede investering, zo’n stijf uitverkocht monster.

Instakoopje

Trouwens, het Instagram-account dat bij de Nederlandse 918 Spyder hoorde, is offline gehaald. En is te koop! Heb jij trek in een accountje met pakweg 10k aan volgers, dan kun je de heren Perridon een DM sturen op het @dutchbugs-account.

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.