Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Oké, vooruit, om het af te leren nog één keer een review van de Porsche Cayman GT4. Enige tijd geleden reden we hem zelf, maar nu is het de beurt aan het Amerikaanse MotorTrend om de GT4 te onderwerpen aan een serie uitgebreide tests.

Cijfertjes

De test gaat zoals we van MotorTrend gewend zijn; grondig en met grote precisie. Waar ervaringen uit eerste hand soms weinig objectief zijn, liegen cijfertjes – in de goede context – nooit. Om de prestaties van de GT4 dus goed in kaart te brengen hangt MotorTrend de auto vol met meters en worden rondetijden over het circuit en over het slalomparcours nauwkeurig geklokt.

Onderstuur

De cijfers liegen niet: de GT4 is de snelste Cayman ooit en kan zich bijna meten met de snellere 911’s, maar toch is er ook ruimte voor de bevindingen van testrijders Jason Cammisa en Randy Pobst en die liegen er niet om. De Cayman onderstuurt behoorlijk, zelfs nadat Porsche de auto opnieuw heeft afgesteld. Toch weten de heren het goed te brengen. Cammisa: “we could spend the next six months tuning this car to be perfect at all times and it’d be the best six months of our lives.” Dus voor eenieder die zijn hand heeft weten te leggen op een GT4: money well spent!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.