Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een Porsche 918 Spyder is nu niet meteen een auto die je zou associëren met een afschrijving van heb ik jou daar. Ligt er natuurlijk wel een beetje aan wat je met het hybride monster uitvreet, dat spreekt. Hem volledig aan puin rijden is één manier om een devaluatie in waarde voor elkaar te boksen. Zo deed de eigenaar van dit exemplaar, dat nu te koop staat met een schade van zeker zes dollarton.

Hoe de – in potentie -prachtige Porsche zo geëindigd is weten wij helaas ook niet. Maar feit is dat er meer dan een klein mankementje aan te bespeuren valt. Zo valt het front eigenlijk geen front meer te noemen en ook van achter valt de Porsche voornamelijk te omschrijven als bedroevend. Aan de andere kant: dit zou zomaar eens een mooi project kunnen zijn voor de gefortuneerde zelfsleutelaar.

Koop je deze bak verdriet op wielen, dan krijg je er ook nog wat los carbon bij en andere nader te identificeren brokstukken. Als we de advertentie mogen geloven, dan worden de verwachte reparatiekosten geraamd op een schamele zes ton in dollars. Met een showroomwaarde van zo’n 1,5 miljoen dollar kun je hier – met alle geluk van de wereld – een aardig slaatje uit slaan. Maar om eerlijk te zijn, zal die dag zijn wanneer Pasen en Pinksteren op dezelfde dag vallen.

Pluspuntje: de zetels zien er nog puik uit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.