Eerste RS Porsche Magazine uit handen van nieuwe hoofdredacteur Erik Kouwenhoven

De nieuwe RS Porsche Magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en bij abonnee’s op de mat. In het blad vind je, zoals gewoonlijk, een nieuws-sectie boordevol actualiteit, gevoed door onze redactie. Ook lees je een uitgebreide reportage over de nieuwe Porsche 718 Boxster S, door ondergetekende. Maar dat is nog niet alles. Dit nummer heeft echter een klein feestelijk randje. Onze ‘eigen’ Erik Kouwenhoven werd namelijk onlangs hoofdredacteur van het grootste Porsche-blad van de Benelux.

DSC_0882cErik is al een jaar of vijf betrokken bij het liefhebbersblad. Hij begon als freelancer, werd op den duur eindredacteur en was de laatste paar jaar als adjunct-hoofdredacteur actief. In die hoedanigheid nam hij veel taken uit handen van medeoprichter Jan de Boer. De laatste jaren deed Erik al steeds een beetje meer en hoofdredacteur Jan de Boer steeds een beetje minder. Onlangs heeft Jan de Boer te kennen gegeven alle aandacht te willen schenken aan zijn eigen bedrijf Auto Fest, vandaar dat Erik vanaf dit nummer het stokje overneemt.

Volgens Erik zal er weinig veranderen, hooguit kan de lay-out volgens hem een opfrisbeurtje gebruiken. Daarvan zullen volgens hem de lezers in het volgende nummer al de eerste resultaten zien. Kortom, ren! Nu! Naar de kiosk, voordat ze op zijn.

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance

3 reacties

  1. Jammer dat de Boer weggaat maar Eric is niet verkeerd.
    Jammer dat het heel moeilijk is om een abonnement te verkrijgen.
    Ik heb een paar jaar een abonnement gehad gewoon betaald en opeens stopte de levering,geen idee waarom,precies toen mijn gabber Bob Hahn erin stond.
    Gelijk gebeld natuurlijk,een man aan de telefoon…allemaal geen probleem maar geen blad …………weer geen idee,ben er maar mee gestopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.