Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijdag 7 oktober was het dan eindelijk zover. De mannen van Sportwagenpolis konden hun nieuw kantoor laten zien aan familie, vrienden en zakenrelaties. Dat werd natuurlijk opgeleukt met wat leuke sportwagens. Sportwagenpolis opende haar nieuwe kantoor in Groningen. Daar hopen ze de portefeuille verder te kunnen uitbouwen.

“De afgelopen jaren is Sportwagenpolis mooi en beheersbaar gegroeid. De naam Sportwagenpolis is een begrip geworden in de (exclusieve) autowereld. We hebben de afgelopen jaren een mooi netwerk kunnen opbouwen, waardoor we veel offerte aanvragen krijgen uit hele land,” aldus Martin van Dijken, eigenaar van Sportwagenpolis.  “Edwin Marcus is mij in 2015 komen versterken en hebben we veel aandacht besteedt aan de efficiency. Tevens zijn we met een nieuw CRM gaan werken, hetgeen veel tijdwinst heeft opgeleverd.”

Uiteraard kwamen veel genodigden met hun mooie bolide. Buiten bij de ingang van het kantoor stonden liefst 3 nieuwe Porsches GT3RS’n geparkeerd, hetgeen een mooi plaatje opleverde. Binnen genoten de genodigden van de warme hapjes en sushi. Het was een geslaagde opening in een heerlijke ontspannen sfeer, volgens beide heren.

IMG_6501.JPG IMG_6498.JPG IMG_6494.JPG IMG_6493.JPG

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.