Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om het nieuwe jaar een beetje feestelijk in te luiden (de beste wensen!) even geen nieuws over aanslagen in Istanbul, oogziekenhuizen en autobranden in de provincie Utrecht en andere narigheid. We gaan het hebben over trouwen. Jawel. Want dat wil je doen op een mooie locatie. Dit stel wist geen mooiere locatie te bedenken dan de showroom van een Porsche-dealer. Begrijpelijk?

Autosite Jalopnik ontving een setje zeer bijzondere foto’s van Porsche-dealer Champion Porsche in de Amerikaanse staat Florida. Waarop te zien is hoe de showroom wordt omgetoverd tot trouwlocatie en waarop ook te zien is hoe het verliefde stel elkaar het ja-woord geeft tussen de Carrera S-jes en GT3 RS’jes. Een beter decor kan haast niet. En ja, zelfs gebakjes met Porsche-logo’s ontbraken niet.

Moet gezegd: hoewel het om een showroom gaat heeft Champion Porsche alles uit de kast getrokken om de boel zo chique mogelijk aan te kleden en dat is behoorlijk gelukt. Zelfs de uitnodiging voor de bruiloft was geheel in Porsche-stijl opgemaakt. Chapeau als het gaat om detailing.

Check alle foto’s op Jalopnik!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.