Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De zomer nadert en dat betekent dat Porsche de modellen voor modeljaar 2018 voorbereidt. En dus zijn veel modellen nu leverbaar in een kek nieuw kleurtje. Het belangrijkste nieuws: de 911 S-modellen zijn nu leverbaar met een Powerkit.

Powerkit

Wie de optie voor de Powerkit in de optielijst aanvinkt, krijgt 30 pk extra bovenop de standaard 420 pk. En dat komt niet door een ander chipje. Nee, Porsche pakt het rigoureuzer aan. Grote turbo’s en een standaard sportuitlaat. Je krijgt er dan ook meteen het Sport Chrono-pakket bij met de dynamische motorsteunen én Porsche pakt de koeling van de remmen aan. Kost dan wel een duit. Het pakket kost iets meer dan tien mille. De Powerkit is ook nog leverbaar voor al gebouwde 911’s, zolang ze maar het Sport Chrono-pakket hebben.

Kleurtjes

De wijzigingen voor modeljaar 2018 zijn niet alleen aan de 911 voorbehouden. Alle modellen krijgen nieuwe kleuren en enkele opties voor het infotainmentsysteem. Enkele nieuwe kleuren zijn Saffron Yellow Metallic en Crayon. Die laatste kende we al van de Panamera, maar is nu dus ook leverbaar voor de 911 en 718. Hoe de kleuren eruit zien, weten we niet. Plaatjes heeft Porsche (nog) niet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.