Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Herken je hem al? De 911-koets die achterop deze geschaarde trailer staat kwam eerder langs op Vierenzestig.nl. Juist ja, het is die niet al te fortuinlijke Rijkspolitie-911 die eerder opging in een zee van vlammen.

Brand

Eerder berichtten we je over een originele Rijkspolitie-Porsche die in het oosten van het land zwaar beschadigd raakte bij een brand. Goed en slecht nieuws; de auto wordt gerestaureerd, maar vlekkeloos gaat dat niet. Nadat de half gedemonteerde koets van de auto afgelopen week op een autoambulance werk geladen, schoot de trailer los van de bus waar ‘ie achter hing en doorboorde de tegemoetkomende auto van een Brits gezin. Vooral de Britse auto is behoorlijk beschadigd, de politie-Targa komt er nog goed vanaf, meldt RTV Oost.

Rijkspolitie

Veel zwaarder kan de Porsche natuurlijk niet worden beschadigd na zo’n zware brand. Op de foto’s is duidelijk de door vuur aangetaste koets van de Alex 12.66 – het originele roepnummer van de auto – te zien. Deze hele escapade is slecht nieuws voor het Britse gezin, maar we zijn wel blij dat we de bevestiging hebben dat het met de Porsche weer goed gaat komen.

Beeld: GinoPress

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.