Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Enkele weken gebeurde een fors ongeluk op de Nordschleife van de Nürburgring. Deze week zijn de beelden van de crash vrijgegeven. In de video zien we ongeveer vijftien auto’s op elkaar klappen. Een dappere bestuurder probeert circuitgebruikers met handgebaren te waarschuwen, maar zonder succes.

Koelvloeistof

Naar verluidt verloor een Porsche 911 GT3 zijn koelvloeistof. Een oplettende bestuurder zag het in de verte gebeuren en zet op tijd zijn auto aan de kant. Hij probeert uit alle macht de achteropkomende auto’s te waarschuwen, maar dat mag niet baten. De ene na de andere auto knalt op de reeds gecrashte auto’s. Er botst zelfs een Porsche 911 GT3 RS tegen de geparkeerde auto van de bestuurder die deze video maakte.

Vijf gewonden

Volgens het politierapport zijn vijf mensen gewond geraakt bij het ongeluk, van wie twee zwaargewond. De politie adviseert mensen die een ronde op de Nordschleife rijden om rekening te houden met eventuele ongelukken en hun snelheid aan te passen aan dat risico. Uiteraard in de ijdele hoop dergelijke ongelukken te voorkomen. Maar dat is op een circuit als de Nordschleife knap lastig.

bron: AutoRai

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.