Koop jij deze Porsche 911 GT3 RS ‘Porsche Exclusive’?

Deze Porsche 911 GT3 RS onderging het Porsche Exclusive programma en is de enige 911 GT3 RS ter wereld in de kleur China Grey. Dat is éxact zo lekker als dat het klinkt.

China Grey

Zo’n GT3 RS is standaard al geen misselijke auto, maar de klant die deze jongen bestelde, besloot all out te gaan op de auto. Hij koos een zeer speciale kleur uit voor de auto, China Grey, en trakteerde hem op knalgele details. Smaakvol, much.

Alcantara

Daar houdt de optieparade niet op. De eerste en enige eigenaar tot nu toe, een Duitser, liet geen enkel optievankje blanco. Dat betekent veel alcantara, veel carbon, veel logootjes, een clubsportpakket, de nodige infotainment en een liftsysteem.

Cruise control

Ook niet onbelangrijk op je semi-circuitauto: cruise control. Enfin, dat dat opvalt, zal aan het gevoel voor humor van ondergetekende liggen. Uiteraard werd ook de sleutel in China Grey gespoten. Want zo hoort dat.

Kilometerstand

Heb je trek in deze grijze eenhoorn? Voor 278.991 euro (btw incluis) is hij van jou. Kun je die kilometerstand van slechts 2.700 kilometers subiet verdubbelen. Hij staat te koop bij Autosport Brouns in Heerlen.

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.