Porsche Panamera crasht hard tijdens straatrace

In Kazachstan heeft de bestuurder van een Porsche Panamera een harde crash gemaakt. Hij reed op volle vaart in op een tankstation. Omstanders konden net op tijd wegspringen.

Het ongeval is vastgelegd op video. De datum rechts bovenin beeld toont 17-03-2018, dus hoewel we het origineel zo snel niet bovenwater kregen, is het aannemelijk dat het inderdaad om een nieuwe video gaat.

Porsche Panamera

Op de video zien we een witte Porsche Panamera in volle vaart een tankstation omver kegelen. Toevallige voorbijgangers moesten rennen voor hun leven en kwamen met de schrik vrij, al tonen de beelden dat het niet veel heeft gescheeld.

Zowel de Daily Express als De Telegraaf spreken van een straatrace. De bestuurder van de witte Panamera zou het hebben opgenomen tegen een BWM, al is deze niet op de video te zien.

Zomerbanden

Volgens een ooggetuige reed de Panamera rond op zomerbanden. Dat kan een oorzaak zijn van de glijpartij. Het vriest volgens Weeronline niet in Almaty, de stad waar het ongeval gebeurde, maar koud en nat is het er zeker wel.

Hoe het is gesteld met de gezondheid van de bestuurder en of hij is aangehouden, is niet duidelijk.

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.