Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het ziet er naar uit dat we hier te maken hebben met een klassiek gevalletje ‘verkeerd pedaal’. Een 73-jarige man ramde een muur om een parkeerterrein zó hard, dat ‘ie er met Targa 4S en al doorheen vloog, om aan de andere kant van de muur twee meter naar beneden te storten.

Duikvlucht

Het ongeval gebeurde in het Britse plaatsje Colchester, volgens de lokale politie raakte niemand gewond. Best knap, de 911 heeft namelijk een flinke duikvlucht gemaakt. De auto staat nu vrijwel verticaal op z’n neus in het gangpad achter de parking. Dat standje kennen we hier in Nederland maar al te goed, iedereen herinnert zich de GT3 RS nog wel die head first het water in dook bij Porsche Centrum Amsterdam.

Rijvaardigheidscursus

Volgens een omstander ging de Porsche in één klap door de muur, maar kwam er vervolgens geen ambulance- of brandweerpersoneel aan te pas om de man te bevrijden. Volgens de politie moet de man een rijvaardigheidscursus afleggen en bovendien is de DVLA – de Britse CBR – op de hoogte gebracht van de capriolen van de man.

(Bron: Telegraph, beeld: Twitter)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.