Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Iets meer dan een maand geleden mocht YouTuber Shmee150 zijn gloednieuwe gelbgrüne Porsche 911 GT3 oppikken. Nu nam ‘ie zijn nieuwe ‘Shmeemobile’ mee naar één van de leukere plekken in Europa: de Nürburgring.

Tim Burton, zoals Shmee voluit heet, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ‘ie met zijn nieuwe Porsche 911 GT3 een rondje ‘Ring wilde doen. Sterker nog, hij heeft de Porsche voornamelijk gekocht om mee te nemen naar circuits. Snappen wij wel.

Rustig aan op de ‘Ring

Voor ‘ie zijn gifgroene GT3 de baan opstuurt, moet hij bekennen dat het zijn eerste keer solo op de Nürburgring is. Dus besluit hij vooral niet de held te gaan uithangen. Zijn eerste rondjes gebruikt hij om de baan te verkennen, te kijken hoe de condities zijn.

Trackweapon

De GT3 mag heel wat rondjes ‘Ring maken, Burton bewijst zich geen übercoureur, maar ook geen roekeloze brokkenpiloot. Hij is zich vrij bewust van wat ‘ie kan en – belangrijker nog – van de mensen om hem heen. En dus zoekt hij zijn eigen limiet geen enkele keer op. Kan het harder? Makkelijk. Maar Burton geniet zichtbaar van z’n nieuwe trackweapon. En da’s veel belangrijker.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.