Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Er staat een RWB Porsche te koop in Nederland, zo meldt Topgear.nl. De auto is voorzien van een koolstofvezel dak, al het glaswerk is verwijderd voor ramen uit de racerij. De bestaande koplampen zijn omgebouwd tot xenon en voor veiligheid monteerde de vorige eigenaar een rolkooi en Porsche Cup-stoelen. Na de bouw werd er slechts 500 kilometer met de auto gereden.

De 3,6-liter zescilinder boxermotor is bijna geheel standaard op een flinke servicebeurt en wat sierstukken na. Volgens de advertentie heeft deze Porsche 300 pk waarmee hij in 5,4 seconden naar de 100 km/u schiet. De topsnelheid ligt op 275 km/u.

De auto staat te koop bij DNA Cars in Naarden en de vraagprijs is een net zo dikke 179.950 euro. Hij staat al op Nederlands kenteken dus er komen geen nare belastingen bij. Je bent dan niet de enige in Nederland met een Rauh-Welt Begriff Porsche, maar we achtten de kans klein dat je nog iemand tegenkomt onderweg.

Foto’s: Mick Kok Photography, via JFK.men

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Eén reactie

  1. Na 500 kilometer had de eigenaar spijt van deze wanstaltige transformatie, ondervond hij dat de auto totaal onbruikbaar was geworden en er helemaal niets is overgebleven van de kwaliteiten, de prestaties en het karakter van de oorspronkelijke auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.