Porsche nodigt je uit om slimme apps en services te ontwikkelen

Porsche vraagt ​​ontwikkelaars van over de hele wereld om te werken aan digitale mobiliteitsoplossingen voor toekomstige Porsche-sportwagens.

De wedstrijd in Barcelona biedt deelnemers de kans om hun apps en services te bouwen en te testen. Teams hebben toegang tot meer dan 300 verschillende gegevensbronnen die in dit geval gericht zullen zijn op de Porsche Mission E Cross Turismo-studie.

“De eerste editie van de wedstrijd heeft volgens Porsche al onderstreept hoe belangrijk het is voor een bedrijf om open te staan ​​voor nieuwe ideeën en impulsen van de buitenwereld.

Vorig jaar namen meer dan 1.000 ontwikkelaars deel aan de competitie met de naam ‘Porsche Next OI’, wat resulteerde in meer dan 270 verbonden applicatie- en service-ideeën voor de competitie. De ideeën hadden voornamelijk betrekking op infotainment, navigatie, parkeren en chassisbesturing.

Deze keer zoekt Porsche naar toepassingen die relevant zijn in overeenstemming met drie verschillende fasen van de rijervaring: thuis, rijden en aankomst. Het doel is om de klant centraal te houden, of het nu in een verbonden huis is, onderweg, bij aankomst of door de bestuurder te helpen bij het schakelen tussen vervoerswijzen.

Deelnemers hebben tot 30 april om hun apps in te dienen, De winnaar worden begin juni bekendgemaakt. Het winnende team krijgt zelfs de kans om samen met Porsche-experts aan hun prototype te werken.

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.