Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Er staat een échte filmster te koop op het internet… een auto dan. Op de Amerikaanse Autotrader staat deze Porsche 911 (964) 3.6 Turbo te koop, en volgens de advertentie betreft het de exacte auto die in 1995 te zien was in de film ‘Bad Boys‘ met Will Smith en Martin Lawrence.

Zeer gewild

Porsche bracht de 964 3.6 Turbo in januari 1993 op de markt met de geblazen 3.6 liter M64 motor die 360 pk bij 5500 tpm leverde. De auto was slechts twee jaar in productie – in ’93 en ’94 – en in totaal zijn er net iets minder dan 1.500 stuks van gemaakt. Met dat beperkte productieaantal is het vandaag de dag nog een van de meest zeldzame en gewilde Porsches ooit.

En nu is de kans om er een te kopen! Met een kilometerstand van 60 duizend mijlen (zo’n 96.540 duizend km) is de prijs van $99.000 dollar zeer acceptabel te noemen. Dit type 911 Turbo met lage kilometerstand is tegenwoordig nou eenmaal moeilijk te vinden en daarnaast zien we geregeld auto’s afkomstig van beroemdheden voor veel hogere prijzen van eigenaar wisselen. Deze beroemdheid zelf is zijn prijs dus meer dan waard! Bekijk hier de advertentie en meer foto’s op Autotrader.

(bron: Autotrader)

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

5 reacties

  1. Wat mij in de film opviel, was dat in de laatste scène met de Porsche (daar waar de achtervolging wordt ingezet op de AC Cobra), de Porsche met Franse nummerplaten leek te rijden….

  2. Dank voor de tips Dennis en Erik, het blijkt achteraf inderdaad niet om de echte auto uit de film te gaan. Desalniettemin, een erg fraaie 964 3.6 Turbo!

  3. In de film werden twee 964 Turbo’s gebruikt. Een 3.6 (eigendom van de regisseur meende ik) en een 964 3.3 met de velgen van de 3.6…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.