Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De gemiddelde jonge jongen droomt van een mooie sportwagen, en dan natuurlijk het liefst een mooie Porsche 911. Er eentje aanschaffen op jonge leeftijd is in de meeste gevallen niet haalbaar, maar er is nu een alternatief: rijlessen in een Porsche.

Unieke rijlessen

Twee jaar geleden kocht rijschoolhouder Jan Heezen uit Waalre een zwarte 300 pk sterke Porsche 911 (type 996) met als doel het aanbieden van unieke, onvergetelijke rijlessen. De 911 is volledig omgebouwd tot volwaardige lesauto met extra pedalen en spiegels inclusief de grote blauwe L op het dak.

“Ik heb ervoor gespaard, het is een bewuste aankoop geweest om me te kunnen onderscheiden in de markt,” zegt Heezen. “Andere rijscholen proberen mij altijd te kopiëren, nu mogen ze dit eens proberen.” En daar heeft Heezen een punt, onderscheiden lukt op deze manier namelijk wel. “We zijn overal al geweest, Den Haag, Arnhem. Mensen uit het hele land willen een keertje lessen in de Porsche.” Heezen heeft geen spijt van zijn aankoop, hij krijgt namelijk een boel leuke reacties. “Mensen steken hun duim omhoog, zwaaien en lachen.”

Rijles 911 996

(bron en foto’s: Omroep Brabant, Rijschool Heezen)

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

6 reacties

    1. Wat voor regels er op dat gebied voor het afrijden gelden, dat weet ik niet. Wat lessen betreft maakt het niet uit of een auto 3- of 5-deurs is 🙂

    1. Beste Ranciney, net even navraag gedaan. Helaas is deze rijschool gestopt met lessen in een Porsche. Wij konden ook niet zo snel ontdekken of er een andere rijschool is rijles geeft met Porsches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.