Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Porsche AC chargerPorsche heeft voor haar nieuwe Panamera S E-Hybrid model een universele oplader ontwikkeld die het leven met een plug-in hybrid makkelijker moet maken.

The Porsche Universal Charger (AC), zoals hij zo mooi heet, zal zowel met 120- als 240-volt stopcontacten kunnen handelen en de kopers hebben volgens Porsche keus uit meer dan twintig soorten stekker-types. Dus waar je ook woont ter wereld, er is altijd de mogelijkheid je Panamera S E-Hybrid op te laten.

Telefoon app

Porsche levert ook een oplaad dock mee welke klanten in hun garages kunnen monteren en zorgen hierbij voor een elektricien die de boel netjes aan komt sluiten. Ook zorgt Porsche voor een speciale telefoon app waarop eigenaren o.a. de laadtijd tot een volle accu, range en temperatuur van de accu’s kunnen aflezen. Daarnaast kun je ook instellen hoeveel elektriciteit je je Panamera wilt geven, want voor je het weet betaal je je blauw aan energiekosten – iets waar Porsche-rijders constant mee bezig zijn, natuurlijk.

14% bijtelling

De 416 pk sterke Panamera S E-Hybrid is de eerste plug-in-hybride van Porsche en werd onlangs aan het publiek getoond in Shanghai. Het nieuwe model heeft een gemiddeld verbruik van slechts 3,1 l/100 km en is door een CO2;-uitstoot van 71 g/km goed voor slechts 14% bijtelling. Ander belangrijk nieuws is het aangescherpte design, de komst van de Executive-versies met verlengde wielbasis en de introductie van een compleet nieuwe V6 bi-turbo benzinemotor.

(bron: Autoblog.com)

Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.