Zoeken
Sluit dit zoekvak.

10 jaar Porsche Panamera

Iedereen kent denk ik wel de Porsche Panamera, deze bestaat nu 10 jaar en Porsche komt met een speciale editie: De Porsche Panamera “10 Yahre”.

Deze speciale uitgave beschikt over een bijzonder uitgebreide standaarduitrusting op het gebied van comfort en het chassis. Ook wordt de Panamera verbeterd met exclusieve design highlights.

Als voorbeeld: de nieuwe 21 inch Panamera Sport Design wielen in Satin-Gloss wit goud metallic en het “Panamera 10” logo op de voorportieren, ook in het wit goud metallic. Deze zijn exclusief op de special edition modellen. Het jubileumlogo is ook terug te vinden in het interieur op de sierlijsten aan de passagierszijde en in de dorpellijsten.

      Vele extra opties als standaard

De Panamera 10 jaren editie modellen worden af fabriek geleverd met een scala aan extra comfort- en veiligheidsfuncties: de LED-matrixkoplampen inclusief PDLS Plus, Lane Change Assist en Lane Keeping Assist met verkeersbordherkenning en parkeerhulp inclusief achteruitrijcamera, maken deel uit van de uitgebreide standaarduitrusting, net zoals het panoramische daksysteem, privacyglas, verwarmde comfortstoelen met 14 standen met het Porsche-embleem op de hoofdsteunen, soft close deuren, digitale radio en het BOSE® surround sound systeem.

Met de standaard adaptieve drie-kamer luchtvering inclusief Porsche Active Suspension Management (PASM) en Power Steering Plus, zijn de Panamera 10 modellen ook ideaal uitgerust voor een uitstekende rijdynamiek. De Hybride modellen van de Panamera 10 worden geleverd met een ingebouwde lader met een laadvermogen van 7,2 kW in plaats van de anders standaard 3,6 Kw.

In Duitsland worden er 2 versies geleverd, namelijk de Panamera 4 met 330pk en Panamera 4 E-Hybrid met 462 PK. Beide zijn ook vanaf heden te bestellen in de Sport Turismo uitvoering.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1
Creventic logo black