Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De inschrijving voorjaarsrit 2022 “over Veluws landwegen” is nu geopend!

Ontvangst en start lokatie

Op zondag 29 mei 2022 worden we tussen 9.00-9.15 verwacht bij Porsche Centrum Gelderland.

Na de ontvangst met koffie/thee en broodjes krijgen we een rondleiding door de collectie van Mark Wegh. Ook wel liefdevol “het museum” genoemd. Deze bijzondere collectie is niet voor het publiek geopend en alleen op persoonlijke uitnodiging te bezichtigen. Een bijzondere en unieke verzameling mooie en bijzondere auto’s die Mark Wegh in de loop der jaren heeft verzameld. De verzameling bestaat hoofdzakelijk uit Porsches, maar ook Audi en Volkswagen zijn vertegenwoordigd.

Vertrek/start

Tussen 10.15 – 11.00 uur starten de equipes. Je krijgt bij vertrek je routeboek en een “goody bag” uitgereikt. Jullie zijn dan klaar voor een geweldig mooie dag en rit over de Veluwe. Als je het bolletje-pijltje systeem volgt komen jullie via onze mooie route bij de onze lunch locatie. Maar genoeg voor zo ver, want we willen nu niet alles verklappen en houden het graag nog spannend voor jullie.

Per equipe (Porsche en twee personen) is de inschrijving € 125,00 

Inschrijven

Het wordt dit jaar zeker weer een geweldige mooie rit. Houd alsjeblieft wel rekening mee dat er maar een bepaald aantal Porsches/equipes kunnen deelnemen. Wij willen uiteraard niemand teleurstellen maar vol is echt vol!

VANAF NU IS INSCHRIJVEN ALLEEN TELEFONISCH EN IN OVERLEG NOG “MOGELIJK” op 0617236376

Het team van Vierenzestig

Wij willen je erop wijzen dat alle, bij inschrijving, verstrekte informatie vertrouwelijk behandeld wordt en dat deze alleen gebruikt wordt met betrekking tot dit 64-evenement. Persoonlijke gegevens zullen geenszins met andere partijen gedeeld worden. 

Inschrijfformulier

Beschikbare tijden

Hoe heb je van dit evenement gehoord?