Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Welkom op de Roadtrip pagina van Vierenzestig. Je kent onze Nederlandse voor- en najaarsritten waarschijnlijk al. Vanaf dit jaar gaan wij dit uitbreiden met geweldige roadtrips naar het buitenland.

Wij gaan samen met jou en je Porsche de mooiste wegen, passen en bochten van Europa rijden. Ons doel is dat deze ritten voor jou een ongeloofelijk mooie en niet te vergeten, spectaculaire ervaring gaat worden.

Ervaring

64 organiseerde al tourritten maar onder een andere naam. Nu gaan wij een mooie samenwerking aan met onze vrienden van TwinSpark Racing. TwinSpark Racing heeft al jaren ervaring met het organiseren van de meest mooie spectaculaire roadtrips.

Wat u van ons kan verwachten zijn de mooiste routes, goede en betaalbare hotels, goed eten en de beste service. Onze eerste roadtrips zullen dit jaar plaatsvinden in Zuid-Duitsland en Zuid-Frankrijk (Let wel indien mogelijk). Wij houden ons natuurlijk aan de covid maatregelen en adviezen die op dat moment gelden in Nederland en de landen die wij bezoeken.

Houd deze pagina in de gaten voor verdere informatie!  

Inschrijfformulier

Beschikbare tijden

Hoe heb je van dit evenement gehoord?