Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“We konden ons favoriete classic Porsche center niet vinden, dus hebben we besloten het zelf te bouwen.” Vanuit die filosofie, vrij naar de bekende uitspraak van Ferdinand Porsche, openen Edwin Spaltman en Martin Vaanholt op 22 april 2014 de deuren van een nieuwe adres voor de liefhebber van klassieke Porsches: Ferdinand’s Classics in Deventer.

Ferdinand’s Classics zal zich vooral focussen op het aankopen en aanbieden van klassieke Porsches van het type 356 en 911, het zoeken naar de favoriete klassieke Porsche voor haar klanten en het begeleiden en adviseren van restauratieprojecten. Edwin Spaltman en Martin Vaanholt geloven in de kracht en waarde van klassieke Porsches, maar ook dat passie voor deze unieke klassiekers en rendement hand in hand gaan. Voor persoonlijk bezit of vermaak nu, én als belegging voor de toekomst.

Belevenis

Een bezoek aan Ferdinand’s Classics moet een ware beleving zijn, zo hebben de heren voor ogen. De uitgebreide collectie van minimaal 25 bijzondere klassiekers zal het hart van menig Porsche liefhebber sneller doen kloppen. De showroom heeft een warme, klassieke uitstraling met een moderne twist.

Op 22 april 2014 opent Ferdinand’s Classics officieel haar deuren en ontvangt het enthousiaste team alle liefhebbers graag aan de Maagdenburgstraat 18 in Deventer. Tot die tijd kun je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op de Facebook-pagina van Ferdinand’s Classics. Daar vind je ook de openingstijden.

Ferdinand's Classics

(Foto en info: Ferdinand’s Classics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.