Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het was weer een heus historisch festijn afgelopen weekend op het circuit van Zandvoort. De oude luid ronkende klassieke raceauto’s vlogen je om de oren op de baan en waren te bewonderen in de paddocks. 

Het jaarlijks terugkerende evenement trekt altijd een hoop bekijks. Dit jaar was alweer de 8eeditie, en ik gok ook niet de laatste.

Foto Diederik Lieftink

Uiteraard waren enkelen van ons ook aanwezig in en om het Porsche dorp waar het nodige stond uitgestald. Zo stond er onder andere een 935/77, een 911 (996 )GT3 RSR, een 911 (991) RSR en twee prachtige 718’s.

Porsche had ook een aantal VIP-shuttles ingezet om hun gasten rond te rijden rondom het circuit.

Geen misselijke bolides, waaronder de nieuwe Cayenne Coupé Turbo en de Panamera GTS.

Als je eigenaar bent van een Porsche had je de kans om jezelf aan te melden voor de Porsche VIP Parking. Hier werd je door 3 jonge gasten naar een parkeerplaats geleid, afhankelijk van uit welk jaar de Porsche kwam. Zo probeerden ze alles op jaartal neer te zetten, ook al lukte dat volgens mij niet helemaal. Ook ben ik de overige parkeerplaatsen nog even afgegaan om te kijken of nog leuke speeltjes waren meegenomen door de bezoekers. Zie hieronder een kleine selectie.

Er was dus buiten de paddock genoeg te zien als Porsche-liefhebber.

Uiteraard hebben de Porsches die op de paddock stonden ook hun rondes gemaakt op het circuit.

Met dank aan gast fotograaf Vierenzestig Stefano van Veen voor de foto’s op en aan de baan/circuit www.stefanovanveen.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.