Zoek
Sluit dit zoekvak.

Porsche breidt de Taycan-serie uit met de 4S.

Na de Taycan Turbo en Turbo S introduceert Porsche nu de Taycan 4S. Uitgerust met de standaard Performance Battery met een capaciteit van 79,2 kWh leveren de elektromotoren 390 kW/530 pk in overboost. Optioneel kan de Taycan 4S worden uitgerust met de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo en Taycan Turbo S met een capaciteit van 93,4 kWh.

De topsnelheid van de Taycan 4S is 250 km/u. De actieradius (WLTP) is maximaal 407 kilometer met de Performance Battery en maximaal 463 kilometer met de Performance Battery Plus. De laadtijd van 5 naar 80 procent bedraagt 22,5 minuten. 

Exterieurontwerp met Porsche-DNA

Uiterlijk onderscheidt de Taycan 4S zich van de Turbo en Turbo S met aerodynamisch geoptimaliseerde 19 inch Taycan S Aero-velgen en rode remklauwen. Een aangepaste voorspoiler, afwijkende zijskirts en een zwarte diffuser achter zorgen voor extra visueel onderscheid. Led-koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) behoren tot de standaarduitrusting. 

Uniek interieurontwerp met beeldschermband

In het interieur van de Porsche Taycan 4S springt het instrumentenpaneel direct in het oog. De Taycan 4S wordt standaard geleverd met gedeeltelijk lederen bekleding en 8-voudig elektrisch verstelbare Comfort stoelen.

De Taycan 4S is vanaf heden te bestellen en staat medio januari 2020 bij uw Porschedealer in de showroom. De consumentenadviesprijs is € 109.900. 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.