Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedinHet PCM 3.1 systeem van Porsche is vandaag de dag misschien wel het meest voorkomende systeem omdat dit al vanaf 2010 in Porsches wordt toegepast. Een mooi groot touchscreen met vele functie’s, maar er ontbreekt er nog één die we allemaal wel willen in deze tijd…. Apple CarPlay, en het liefst natuurlijk draadloos zoals te vinden in de nieuwe 992 modellen.

Paul & Sven hebben hier de oplossing voor. Zij hebben een module veilig getest en ingebouwd in hun eigen Porsche. Deze module werkt super snel, koppelt automatisch (draadloos) en opent zodra je in de auto stapt. Je PCM 3.1 krijgt door deze module draadloos Apple CarPlay, draadloos Android Auto en MirrorLink. Volledig origineel en aangestuurd vanuit je telefoon waardoor je altijd de nieuwste versie hebt. Deze twee Porsche liefhebbers / bezitters zijn zo enthousiast over het systeem dat zij met hun passie die module ook met andere Porschebezitters willen delen.

Zij bouwen dit voor je in de auto en doen dit bij je op locatie indien gewenst! De inbouw is zo OEM dat je niets van de inbouw ziet en het is ook volledig omkeerbaar zonder enig spoor. Het reageert allemaal super snel, zelfs sneller dan de PCM 3.1 zelf. Ook blijven natuurlijk alle originele functies van je PCM 3.1 werken, dit is “slechts” een toevoeging in je systeem.

Deze functie’s vinden zij het fijnst;
– Google Maps, een kaart die altijd up to date is.
– Flitsmeister, opent automatisch.
– Spotify, HD Muziek kwaliteit dankzij de WiFi verbinding.
– Whatsapp, leest je laatste berichten op als je wilt.
En zo nog meer handige functies, want elke iPhone/Android app kan gedownload worden wanneer die ook geschikt is ervoor.

De heren komen bij je langs om het op locatie bij je te doen, of je kunt je auto bij hun achterlaten. Ze zijn er met ze tweeën een aantal uren mee bezig, maar dan zit het ook wel echt perfect in de Porsche!

Ohjaa.. ook belangrijk, het is mogelijk op de onderstaande modellen;
Cayenne 2010-2016
Panamera 2010-2016
Macan 2010-2018
Boxster 2010-2018
911 2010-2018
Cayman 2012-2018

Lijkt het je interessant of wil je er wat meer over weten? Stuur gerust een berichtje naar paulkwee@me.com en ontvang een mooie kortingsprijs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Advertenties
Luxury-ins
EQ Performance
WK Automotive

34 reacties

 1. Hallo ik heb interesse in het inbouwen van apple CarPlay in mijn porsche boxster van 2014 met een icm 3,1 installatie. Wat zijn de kosten en op welke termijn is dit mogelijk. graag hoor ik van je.

 2. hallo Alain
  ik ben vanaf volgende week de rijke bezitter van een 991.1 turbo S graag wil ik een prijsopgave en eventueele info kun jij dit voor me regelen

 3. Hallo,
  Ook ik ben eventueel geïnteresseerd voor deze CarPlay module.
  Het betreft een cayenne 2016.
  Wat zijn de kosten hiervoor?
  Bvd,
  Erick

 4. Hallo,

  Ik heb een import Panamera uit Dubai met een PCM 3.1.
  Weet niet of dat wat uitmaakt.
  Wat zijn de kosten om een Apple carplay te installeren?

  Vriendelijke groet, Ed

  1. Ik heb ook een import Panamera uit Dubai (GCC specs, 2014). Kan je daar ook Carplay op installeren en wat zijn de kosten?

  2. Hallo Ed, ik hoor verschillende geluiden of het mogelijk is om Apple Carplay te installeren op een auto uit Dubai. Is het bij jou gelukt?

 5. Goedemiddag, ik ben geïnteresseerd in de upgrade voor mijn Macan uit 2014. Wat zijn de kosten voor de inbouw van Apple CarPlay?

  Met vriendelijke groet,

  René

 6. Ik heb met intresse het artikel gelezen waarin jullie een oplossing hebben gevonden om apple car play te draaien op het bestaande pcm systeem.

  Ik heb een 911 GTS 4 bouwjaar augustus 2011.
  Zouden jullie mij een pasende offerte kunnen doen om mijn PCM systeem geschikt te maken voor apple car play.

  Met vriendelijke groet

 7. Beste,
  Zou het mogelijk zijn om de android auto-module en de camera aan de voorkant enkel te installeren? Zo ja, wat is de prijs?

  Ik heb een module en een camera.

  Mvg

 8. Goedenavond,

  Ik zou graag wat meer info hebben m.b.t apple carplay in een cayenne van 08-20212.
  Indien mogelijk ook graag de prijstelling en de inbouwkosten.
  met vr groet Martin

 9. Dag Alain 🙂

  Wederom iemand die Apple play ingebouwd zou willen hebben in een 2011 Cayenne.

  Zou je mijn gegevens door willen spelen aub?
  Vriendelijk dank

  Henk Petersz

 10. Beste heren,

  1) Graag kwam ik van jullie te weten of het mogelijk is in onze 2017 Porsche Carrera 4S 991.2 een Carplay / Andriod Auto en MirrorLinkin te bouwen? En voor welke prijs All included.

  2) origineel staat er geen achteruitrijcamera op de wagen, hoeveel kost een originele of aftermarket camera ingebouwd ? uiterraard die word ingeschakeld bij de wagen in achteruit te plaatsen. graag prijs svp. en dan tevens ook voor een frontcamera met distance enz….

  1. Ik heb je reactie inmiddels door gegeven aan Paul. Deze neemt zo spoedig mogelijk contact met je op en kan je vragen beantwoorden. MVG Alain

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.