64 Team

Alain Feld

auteur, bestuur, eindredactie

Petrolhead met een grote passie voor het merk Porsche. Rijdt (dagelijkse auto) een Porsche 911 (996) Twin Turbo en heeft nog een luchtgekoelde 911 Ölklappe TE.

Diederik Lieftink

auteur, fotograaf

Diederik werkt in een familiebedrijf en heeft een grote liefde voor auto’s en fotografie. Laat die laatste twee nou perfect zijn om te combineren. Bijna elk weekend op pad met mooie auto’s om op de foto te zetten, voornamelijk de Porsches staan boven aan het lijstje. Rijdt zelf nog geen Porsche, maar heeft uiteraard wel de droom.

Jeroen Visser

auteur

Jeroen is een autogek met een zwak voor Porsche – een bekende kwaal in deze kringen. Duikt graag in de historie van ons favoriete merk en volgt de markt op de voet. Verplaatst zich per fiets en BMW M4 en werkt op het hoofdkantoor van een grote vrachtwagenfabrikant.

Loek

Loek Hartog

auteur

Ondanks zijn jonge leeftijd is Loek kampioen Porsche Carrera Cup Benelux 2020 en is hij sinds 2021 rijder in de Porsche Carrera Cup Deutschland. Voor vierenzestig een prima testrijder dus.

Maarten Sellmeijer

rij-evenementen

Petrolhead en vanaf jongs af aan altijd al met auto’s beziggehouden. Managing director bij TwinSpark Racing en sinds een paar jaar Porschegek. Grote passie voor reizen en het organiseren van roadtrips wereldwijd.

Maurice G

Maurice Godschalk

auteur, evenementen

Eén van Maurice zijn gestelde doelen in zijn jeugd was het bezit van een Porsche voor zijn veertigste. Echter verschoven de prioriteiten dikwijls, maar iets na de target-date kwam de zwarte handgeschakelde 997 er dan toch. Altijd gek op auto’s, maar tegenwoordig ook de tweewieler voor (off-) road ontdekt. De 911 staat veelal stil in de garage afwachtende om paar maal per jaar flink uitgelaten te worden. Maurice is werkzaam in de IT en daarnaast een levensgenieter, leef!

Maurice Hoeneveld

auteur

Maurice is al van jongs af aan een fanatiek Porsche liefhebber en deed in 1988 zijn eerste Porsche rijervaring op tijdens een time attack op het circuit. Hij staat aan de wieg van 911Events als medeoprichter en vanuit zijn rol als voorzitter onderhoudt hij nauwe banden met Porsche in Nederland en Duitsland en Porsche gerelateerde bedrijven. Privé heeft Maurice diverse Porsches gehad waaronder een bijzondere ‘one-off’ 996 Turbo S. Momenteel ‘in between Porsches’ maar het oog is al gevallen op een waardige opvolger.

Michiel Lodder

auteur

De droom om een eigen Porsche te rijden maakte Michiel op zijn achttiende waar. Dat zegt genoeg over de passie van deze jongeman. Al sinds kleins af aan gefocust op het merk, met inmiddels ook behoorlijke ervaring met en kennis over de verschillende modellen die in de jaren geproduceerd zijn.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 7.28.19 PM

Mitch Fontaine

auteur / Gassion

Autoliefhebber sinds geboorte, mee opgegroeid en een liefde die oneindig blijkt te zijn. Trotste eigenaar van een Porsche 981 die mijn leven redde toen ik 24 werd. De emotie van auto’s vullen een gat wat weinig andere dingen kunnen vullen, een gat wat nog grotendeels gevuld moet worden want ik heb nog ongekend veel te zien. En oh wat heb ik er een zin in.

Portretfoto Niels Bos (002)

Niels Bos

fotograaf

Zolang Niels zich kan herinneren heeft hij al een passie voor fotografie en auto’s. Deze twee passies combineert hij dan ook graag! Zijn liefde voor Porsche komt weg bij een oude 911R, waar hij ooit een keer een videoreportage van mocht maken. Hij mocht ook een stuk meerijden en sindsdien klopt zijn hart sneller als hij het geluid van een ronkende boxermotor hoort. Ook krijgt hij nog steeds kippenvel als hij denkt aan het het gevoel van het rauwe mechanische rijden. “Voor mij was dat autorijden hoort te zijn, met gevoel en emotie” aldus Niels.

 

Niels Keekstra

Niels Keekstra

fotograaf

Arts, fotograaf en Porsche liefhebber. Is het liefst vroeg op pad met een 911 op zoek naar de mooiste stuurmanswegen voor foto’s tijdens “Golden Hour”

Paul

Paul Ammerlaan

fotograaf

Paul is al jaar en dag gek op Porsches en toen hij met een kennis mocht meerijden in zijn Porsche werd de liefde voor het merk Porsche bevestigd. Een paar jaar later mocht hij met een 964 Cabrio op pad en werd de liefde alleen maar groter! Toen hij ook nog in een 918 Weissach mee mocht op circuit Zandvoort was de liefde bezegeld. En voor de foto- en video-opnames mee met de 718 Cayman GT4 naar Duitsland heeft de liefde maar weer eens bevestigd.

Peter de Haas

auteur, bestuur

Peter is de initiatiefnemer van Porschekalender.nl en sinds zijn 4e Porsche fan. Kocht zijn eerste Porsche in 1997 (911 SC 1981) en is sinds 2016 de trotse bezitter van een 997.2 Carrerra 4S Cabrio (2009) waarmee hij regelmatig meedoet aan roadtrips, toertochten en rally’s. In maart 2020 komt er nog een uitbreiding in de garage : de Porsche Taycan 4S.

Pieter Lys

auteur, rij-evenementen

Hallo ik ben Pieter Lys. Petrolhead en gefascineerd door Porsche! Kom uit Lier, België.

René de Boer

auteur

René de Boer is sinds medio jaren negentig actief als verslaggever over auto’s en autosport voor media in vele landen. Hij groeide op in Driebergen en het dagelijks zien uitrijden van de Rijkspolitie-Porsches zorgde voor een fascinatie voor het merk. De opbrengst van twee maanden lang iedere ochtend ‘De Telegraaf’ bezorgen investeerde hij als scholier al in een handgemaakt miniatuur van een Porsche Panamericana. Hij schreef de drie edities van het internationaal gewaardeerde boek ‘Porsche Victory’ over de Le Mans-successen met de 919 Hybrid en werkt mee aan tal van Porsche-publicaties. Zijn andere passie is Citroën. Ach ja, niemand is perfect…

Rinaldo

Rinaldo Buis

fotograaf

Robert Elsendoorn

auteur, bestuur

Robert Elsendoorn, horeca-ondernemer in de bollenstreek. Porschegek sinds 2012. Trotse bezitter van een GT3 RS.

Robin Groenendijk

auteur, bestuur, eindredactie

Robin Groenendijk, bouwjaar 1960, autogek met een voorliefde voor Porsche. Heeft de afgelopen jaren een aantal Porsches in zijn bezit gehad en er in nog meer mogen rijden. Al zijn hele werkbare leven werkzaam in de auto-industrie. Sinds 2003 als zelfstandig ondernemer.

Robin Lammers

auteur

Van kleins af aan al een passie voor alles met vier wielen, al ruim 10 jaar een passie voor Porsche en rijdt zelf in een Porsche 924. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met fiscale advisering aan particulieren en ondernemers, maar heeft ook verstand van alle fiscale regels rondom auto’s en mobiliteit.

Sylvia Lodder

auteur, rij-evenementen

Als jong meisje was Sylvia al meer geïnteresseerd in auto’s dan in meisjesspeelgoed. Door haar zoon kwam haar focus op het merk Porsche te liggen en deden diverse 911, 968 en 924 hun intrede. Vanwege haar voorliefde voor het opzoeken van de mooiste wegen, begon zij met het organiseren van tourritten en autovakanties in Nederland en daarbuiten. Inmiddels heeft zij van die hobby ook haar werk gemaakt. Tussendoor maakt zij tijd vrij tijd om voor Vierenzestig de voor- en najaarsritten te organiseren en af en toe een artikel te schrijven.